Opendeurdag Baliehof op 18 augustus 2024

Leuk nieuws! Op zondag 18 augustus organiseren we een opendeurdag bij ons op het Baliehof in Jabbeke. Je kan genieten van een boerenontbijt of rondneuzen op ons domein en de echte ambacht van het kaas maken ontdekken.

Alle info over het event

Nieuws

Baliehof bijna winnaar van The World Cheese Award

In The World Cheese Award worden 4500 kazen beoordeeld door 264 juryleden. Na enkele rondes worden "The Final Sixteen" gekozen. Wij zijn op een zuchtje van 2 punten gestrand van de winnaar met onze "Baliehof Houtlandse Asschekaas". Wat een rollercoaster en wat een verhaal.

28/10/2023

De Kaasmarkt te Brugge

Naar goede gewoonte staat het marktkraam van Baliehof natuurlijk weer op 3 september op de Kaasmarkt te Brugge op 't Zand. Iedereen welkom met het ganse gezin om weer te proeven van al dat lekkers wat de kaasboerderij te bieden heeft.

27/08/2023

Onze vroegere groene "marktwagen Baliehof" staat te koop

Nu we onze nieuwe marktwagen al helemaal gewoon zijn is er geen optie meer om onze vroegere verder te behouden. In deze beschrijving lees je hoe goed wij vroeger al uitgerust waren om naar de markt te gaan. Let wel: funbieders gelieve zich te onthouden.

24/06/2023

Ambachtelijke Makers, Handmade in Brugge

The word is out !!! Brugse makers Bakkerij Joseph, Baliehof zuivelboerderij Jabbeke, The Bruges Gin Society, Design by Daaan, Ghek Design, House of Mawi, KAERS, Karte Letterpress & Leather Be ontvingen zonet het label 'Maker Handmade in Brugge'!

15/06/2023

Kom vrijdag 19 mei 2023 onze kaasmakerij bezoeken, én proeven !

Regelmatig krijgen wij vraag van kleine groepen als ze eens de kaasmakerij kunnen bezoeken. Doorgaans kan dit echter alleen voor grotere groepen. In De Week van de Korte Keten stellen wij ons bedrijf op19/05/2023 open voor individuele bezoekers.

10/05/2023

Onze deelname aan Agriflanders Gent 12 - 15 jan 2023

Naar jaarlijkse gewoonte nemen wij ook nu weer deel aan Agriflanders in de Flanders Expo in Gent. Je kan ons vinden in hall 4 bij de hoeveproducenten. Je kan bij ons terecht voor een lekkere crocque monsieur of andere broodjes

11/01/2023

Opening van de Week van de Korte Keten

Minister Hilde Crevits kwam naar Baliehof voor de opening van de Week van de Korte Keten. Baliehof wordt in een artikel in VILT genoemd als een prototype bedrijf voor de Korte Keten

16/05/2022

Je mag eens stoefen met ons !

Via de actie van UNIZO "Stoef met je winkelier" mag je wel eens "stoefen" met ons. Wat is jullie grootste plezier en motivatie om te komen winkelen in de hoevewinkel van Baliehof?

13/04/2022

Patat kroket - kaaskroket!

Eindelijk zijn ze er, de kaaskroketjes van Baliehof ?? We hebben er een tijdje op moeten wachten maar ze smaken ons nog zo goed. Je vind onze kaaskroket in de winkel bij het roomijs in de diepvries ofwel op onze webshop (zie link hieronder).

30/03/2022

Nu ook nationale verzending voor onze producten!

We kregen er veel vraag naar, en nu is het eindelijk zo ver! Al onze producten zijn te bestellen om te laten leveren aan jouw voordeur, gelijk waar je woont. Als 't maar in België is!

16/11/2021

Actie "Ga Lekker Lokaal" in Jabbeke

Een mooie actie van de werkgroep "Fair Trade Jabbeke" die streeft naar eerlijke prijzen en Korte Keten zowel voor Noord als Zuid

22/06/2020

We kunnen weer naar de markt !

We zijn er zotcontent mee. Eindelijk weer onze vaste klantjes ontmoeten en bedienen op de markt. Je komt toch ook ?

19/05/2020

Onze nieuwe webshop

Het zat er al een tijdje aan te komen. Klanten willen onze producten online kunnen bestellen. Je kan kiezen om af te halen in de winkel of we kunnen de bestelling bij u thuis leveren. Levering in Jabbeke is gratis, buiten Jabbeke vragen wij een bijdrage van €7,50.

27/04/2020

Corona maatregelen update.

De maatregelen om de verspreiding van Corona tegen te gaan komen hier van diverse zijden aangeleverd. Wij proberen ons aan te passen en snel te schakelen om iedereen te kunnen bedienen.

17/09/2019