Onze deelname aan Agriflanders Gent 12 - 15 jan 2023

Om de 2 jaar gaat in Flanders Expo in Gent de landbouwbeurs Agriflanders door. Na een overslag door corona gaat dit jaar door van 12-15 januari 2023.

Naar gewoonte verzorgen wij daar een stukje promotie voor de landbouw met onze Hoeveproducten en staan wij met catering-aanbod van crocq-monsieurs en broodjes en sandwiches om de inwendige mens te versterken. Ook niet te vergeten is onze afdeling met hoeve-ijsjes. Voor drank zullen de bezoekers ergens anders op de beurs moeten proberen aan iets te geraken, ha ha.

Het wordt waarschijnlijk weer erg druk aan de standen van de Hoeveproducenten en wij zijn al dagen in de weer voor het opzetten van de stand en de bestellingen van brood en boerenhesp, waar nodig aangevuld met een blaadje sla en de nodige sausjes. Krista speelt als ervaren kaasmeester natuurlijk weer haar schitterende rol als ambassadeur voor onze Médaille-winnende Westvlaamse kazen.

Zo nu en dan ontvangen wij ook hoog bezoek, ooit kwam Prins Laurent langs met een Chinese delegatie, ook dikwijls ontvangen wij ministers of hoogwaardigheidsbekleders met hun gevolg op onze stand. Ook voor hun kan een hongertje gestild worden.

 

Bezoek de website van www.agriflanders.be
Tickets bestellen doe je hier (klik)

Onze stand op Agriflanders in Gent in 2019, voor deze editie ziet het er een beetje gelijkaardig uit.

Vanwege onze deelname aan Agriflanders kregen wij ook aandacht in het Landbouwleven, (klik hier voor het artikel.)
Lees ook alle andere nieuwsberichten van Baliehof