De race van uitdagingen om onze producten aan de consument te brengen wordt steeds groter en sneller. Wij doen er in mee, maar wel onder enig voorbehoud en reserve. Het moet ook nog maakbaar en doenbaar blijven.
Als je eens bedenkt wat er de laatste jaren al over de wereld gepasseerd is.
Ook in kazen heb je verschillende leeftijden. Zo heb je jonge kazen, belegen of oude kazen. De rijptijd heeft effect op de smaak van de kaas.
Mag je de korst van de kaas opeten? We krijgen geregeld de vraag. Afhankelijk van de soort kaas raden we al dan niet af om de korst van de kaas op te eten.
In een handomdraai je eigen pizza bereiden en beleggen met je favoriete toppings? Wij tonen je hoe!
Op zoek naar een feestelijk hapje om je gasten mee te verwennen? Dit receptje doet je watertanden.
Voor de productie van boter is er een groot verschil of de room vóór het verzuren verkregen is van melk van koeien die in de weide gras eten of wintervoeding op stal verorberen.
Krista vertelt dolenthousiast over de échte Karnemelk en Hoeveboter van Baliehof. Niet te missen bij het klaarmaken van de feestmenu !