2023 03 12 - Het Laatste Nieuws: Jabbeke eert zijn lokale handelaars.

Wij werden door gemeente Jabbeke uitgenodigd op een kleine huldiging omwille van een bijzondere prestatie als handelaar van onze gemeente. En dit omwille van onze behaalde prijzen op "The World Cheese Award" in het najaar van 2022 met onze prijzen Brons voor de "Baliehof Belegen", Zilver voor de "Baliehof Oud 2 Jaar" en nog eens Zilver voor de Baliehof Permeke.

Onder aanwezigheid van Burgemeester Frank Casteleyn en de Schepenen Geert Depree, Claudia Coudeville en Wim VandenBerghe en  Schepen van Lokale Economie Chris Bourgois haalde in zijn korte toespraak de "Culinaire Boulevard Gistelsteenweg Jabbeke" aan met zijn verschillende vertakkingen naar eerbare bedrijven die Jabbeke op de culinaire kaart zetten.

Waren ook aanwezig en gehuldigd: Restaurant Oosthof uit Snellegem, Friet Subiet uit Varsenare en Coté Preferée uit Jabbeke.

Wij kregen een mooi aandenken van de gemeente Jabbeke, namelijk 4 kloeke biertjes met "Jabbekenoare" en "Vierentachtignegentig" en een unieke drinkbeker met Jabbeke als signatuur. Daar zijn we de gemeente erkentelijk voor.