Opendeurdag Baliehof op 18 augustus 2024

Leuk nieuws! Op zondag 18 augustus organiseren we een opendeurdag bij ons op het Baliehof in Jabbeke. Je kan genieten van een boerenontbijt of rondneuzen op ons domein en de echte ambacht van het kaas maken ontdekken.

Alle info over het event

Actie Cera voor de Korte Keten in de lente van 2024

Actie CERA - Boerenbond - Steunpunt Korte Keten

 

 

Cera organiseert in de lente van 2024 een actie om Cera-vennoten te inspireren en aan te moedigen om het “lekkers uit hun buurt” te (her)ontdekken en ontmoetingen tussen de buurt en de lokale landbouw/Korte Keten te creëren.
De landbouwsector en zijn producent-verkopers verdienen ondersteuning en daarom hebben Boerenbond, Steunpunt Korte Keten en Cera samen de handen in elkaar geslagen om deze actie uit te werken.

 

 

 

Bij de start van de Week van de Korte Keten in 2024 zal Cera een exclusief voordeel lanceren aan haar 400.000 vennoten, waarbij via een interessante korting een stimulans wordt gegeven om kennis te maken met de landbouwsector via het aankopen van Korte Keten-producten in hun buurt.
Hiervoor wordt een exclusieve ‘KORTE KETEN WAARDEBON’ gelanceerd (“Lekkers uit jouw buurt”-bonnen). Dit werkt als volgt:

  • Elke Cera-vennoot kan een waardebon van 20 euro aankopen en betaalt hiervoor slechts 10 euro. Cera legt zelf 10 euro extra bij ter ondersteuning van de sector en om Cera-vennoten te stimuleren om hun lokale aankoop te doen.
  • Deze waardebon bestaat uit 4 kortingsbonnen van telkens 5 euro die de Cera-vennoot naar wens kan gebruiken bij elk deelnemend Korte Keten verkooppunt. Dit kan in zijn geheel (20 euro), apart (in schijven van 5 euro), bij één en dezelfde of bij verschillende producenten. En dit vanaf 18/05/2024 t.e.m. 31/12/2024.
  • In totaal worden 5.000 waardebonnen (ter waarde van 20 euro) voorzien, door de Cera-vennoten te bestellen vanaf de lancering van het voorjaarvennotenvoordelenmagazine ‘CeraSelect’ (fysiek magazine dat aan 275.000 gezinnen wordt bezorgd) op 11 maart 2024.
  • Aan de waardebon zijn bepaalde voorwaarden verbonden. Er wordt geen geld teruggegeven op de kortingbon en de bon is niet inwisselbaar voor geld.
  • Eind december 2024 wordt de actie afgesloten en zijn de bonnen niet meer inwisselbaar. Vanaf januari 2025 zorgt Boerenbond voor de afrekening van de in ontvangst genomen bonnen aan alle deelnemende boeren.