Opendeurdag Baliehof op 18 augustus 2024

Leuk nieuws! Op zondag 18 augustus organiseren we een opendeurdag bij ons op het Baliehof in Jabbeke. Je kan genieten van een boerenontbijt of rondneuzen op ons domein en de echte ambacht van het kaas maken ontdekken.

Alle info over het event

Onze vroegere groene "marktwagen Baliehof" staat te koop

In zeer goede direct bruikbare staat.

Marktwagen verkoopwagen gediend voor kaas en zuivel

Rijdende toestand totale lengte 8,00m breedte 2,37 hoogte 2,73,

Renault Master DCI 140 met 1+2-zetels met dubbele as luchtgeveerd, handmatig schakelen max 6000 kg laadvermogen. Rijbewijs CE, voor de markt geen bijscholing rijgeschiktheid nodig, tachograaf vrij, begrensd 90km/u, OBU wegenbelasting langs de autostrade.

Stevig gebouwd in 2016 door Anseeuw Ichtegem met volledig gegalvaniseerdchassis en onderkant waterwerend behandeld nu 112.000 kms en volledig ongevalvrij, blanco groene keuringkaart, langs alle kanten waterdicht

Luifel zijkant automatisch te openen met elektrische pompen en ook nog zonne werende bachen voorzien

Toonbank ongeveer 45 cm elektrisch uitschuifbaar en zeer stabiel volledig in RVS nuttige lengte 5,25 meter en met snijplanken en veilige gleuf voor de kaasmessen en enkele ingebouwde verhogen voor kaaspresentatie met RVS tussenschotten en alu geperforeerde verhoging van de bodem 1cm

Toonbank voorzien van plaatkoeling en achterkoeling met electronische regeling en uitlezing en houders voor kaaspapier

Ramen zijn openklapbaar en voorzien van versterkt gebogen glas en mogelijk nog iets op te zetten en voor de toonbank nog een saccochenbank in RVS baren en daar is ook nog een houder om daar een grabbelbak in te zetten

Gangpad bij mogelijkse koude voorzien van warmeluchtblazer Webasto (met diesel uit de wagentank), loopvloer is onbeschadigde gietvloer en staat slechts 38cm van de grond. Tijdens het rijden wordt de gehele wagen volledig automatisch met de luchtvering nog enkele cm opgehoffen.

Volledige en correcte elektrische voorziening met batterij-omvormer (dus tijdelijk en beperkt verder werken zonder stroom van de markt!) en goede Baro verlichting en spots en verlengkabels.

Veel elektrische stopcontacten in de wagen en onder de toonbank aanwezig voor weegschaal, snijmachine, rasp, oplader Bancontact,…

Nummersysteem “volgende klant” aanwezig

2 camera’s met opname, schuifdeur tussen verkoopruimte en cabine, gemakkelijk voor een paar persoonlijke spulletjes.

Achterwand (of zijwand eigenlijk) achter verkoopgang verdeeld in: grote koelkamer, opbergruimte, kaasrekken, lavabo stromend water(met voorraad en pomp en boiler), vuilbakje, zekeringkast, koeling voor eierdozen, koelingkast compressoren en degelijk werkblad. Alle materialen glad en afwasbaar en waar nodig LED verlichting.

Achterzijde verkoopwagen kan nog eens helemaal naar boven openzwaaien om nog extra meters verkoopruimte te maken, te voorzien van uittrektafel en bachen (meegeleverd)

De koelkamer kan zowel aan de zijkant gevuld worden (dubbele koeldeur) als aan de binnenkant verkoopruimte geleegd worden (2 dubbele deuren) en kan ongeveer 30 standaardbakken bevatten die op RVS/alu rekken staan voor de luchtcirculatie. Het aparte gekoelde eierlokaal kan ook zowel binnen als buiten geopend worden en kan 5 grote eierdozen bevatten.

De wagen is achteraan boven voorzien van heldere achteruit rijd camera en achterlicht en zwaailicht en een grote buitenlucht uitlaat voor de koelcompressor.

De overplakking van de huidige groene huisstijl en logo’s gebeurt in overleg.

Heeft in goede werkende staat gereden en gemarkt tot de laatste verkoopdag, dan vervangen door nieuwe marktwagen 1 meter langer. Aandachtspunt is het koelsysteem van de koelkamer die best jaarlijks voor de zomer eens nagezien wordt.

Onnodig om een bericht te sturen “is dit nog beschikbaar”, indien verkocht wordt deze advertentie verwijderd. En neen, wij sturen niet op “met koeriersdienst”.

Vraagprijs 35.000 +BTW, bieden minimum 30.000

Dit zoekertje staat ook op 2deHands.be

Gebruik zo de directe link