Opendeurdag Baliehof op 18 augustus 2024

Leuk nieuws! Op zondag 18 augustus organiseren we een opendeurdag bij ons op het Baliehof in Jabbeke. Je kan genieten van een boerenontbijt of rondneuzen op ons domein en de echte ambacht van het kaas maken ontdekken.

Alle info over het event

Kom vrijdag 19 mei 2023 onze kaasmakerij bezoeken, én proeven !

Kom onze kaasmakerij bezoeken!

Beste klant,

Van 13 tot 21 mei is het Week van de Korte Keten.

Op vrijdag 19 mei kan je genieten van een bedrijfsbezoek aan de kaasmakerij.

Terwijl jij geniet van onze zuivelproducten vertelt Krista in geuren en kleuren over het boerderijleven. Daarna nemen we nog een kijkje in de kaasmakerij en in de kaasrijping.

Om 14u start het bezoek met dessertbord. We vragen hiervoor €9 per persoon. Wat is hierin begrepen? Kleurrijke uitleg van Krista, koffie, dessertbord en degustatie van onze beste kazen.

Om 17u start het bezoek met kaasplank. Hiervoor vragen wij €22 per persoon. Je krijgt hiervoor een kleurrijke uitleg van Krista, koffie met een dessertje, we sluiten af met een kaasplank van het huis.

We organiseren eenmalig een bedrijfsbezoek waarbij je met een kleine groep kan inschrijven, heb je zin om erbij te zijn? Schrijf je snel in door een e-mail te sturen naar contact@baliehof.be vergeet niet te vermelden op welke naam de reservatie staat, met hoeveel personen jullie komen en met welk bezoek je wenst deel te nemen. Reservatie is dus echt wel verplicht !

Voor wie niet naar het bedrijfsbezoek kan komen hebben we toch ook een fijne en vooral heel lekkere verrassing met onze klantenkaart Joyn, wissel de coupon in op de winkel of op de markt en je komt het te weten ;) De Joyn-coupon is geldig vanaf 13 mei tot en met 21 mei. Vergeet niet om de Joyn-coupon vooraf te activeren zodat je hem kan inwisselen. Scan vervolgens jouw klantenkaart bij ons en je krijgt jouw cadeautje!

Vriendelijke groetjes van het ganse Baliehof-team !!