Opendeurdag Baliehof op 18 augustus 2024

Leuk nieuws! Op zondag 18 augustus organiseren we een opendeurdag bij ons op het Baliehof in Jabbeke. Je kan genieten van een boerenontbijt of rondneuzen op ons domein en de echte ambacht van het kaas maken ontdekken.

Alle info over het event

2023 03 25 -- Waarom bleef de marktwagen van Baliehof rijden met een Ndl nummerplaat ??

Baliehof liet zijn vorige (groene) marktwagen bouwen bij firma Anseeuw in Ichtegem. Waarom ver kopen als het ook lokaal en degelijk kan. Helaas is deze marktwagen bouwer gestopt met deze activiteit en wij hoorden hele degelijke commentaren van firma Van Waarde Verkoopwagens. Degelijk ingericht, sterk en een goeie dienst na verkoop. Vooral ook de eigentijdse uitstraling van hun wagens ingericht door een professionele firma die de kleur en de belettering doet gaf de doorslag.

Dat deze firma gelegen is in Goes, net over de grens in Zeeland , Nederland, was voor ons niet echt een belemmering. Helaas had dit wat onverwachte consequenties betreffende de inschrijving van het voertuig. Nog niet zo lang geleden zorgde de constructeur van de basiswagen Fiat zelf voor de inschrijving en de homologatie in Europa. Gelijk voor België en Nederland dan. Overzetten van het ene land naar het andere gaf weinig problemen.

Dat is nu sinds kort gewijzigd en daardoor hebben we eerst een hele tijd met een Ndl nummerplaat moeten rijden, die dan nog eens veranderde van geel naar wit en na diverse passages in het Belgisch keurings station konden we onze definitieve Belgische nummerplaat aanvragen.

Dus nu is het helemaal een échte Vlaamse wagen met échte lokale hoeveproducten.