Opendeurdag Baliehof op 18 augustus 2024

Leuk nieuws! Op zondag 18 augustus organiseren we een opendeurdag bij ons op het Baliehof in Jabbeke. Je kan genieten van een boerenontbijt of rondneuzen op ons domein en de echte ambacht van het kaas maken ontdekken.

Alle info over het event

2023 03 08 -- Nieuwe marktwagen voor Baliehof, plechtige inhuldiging

Eindelijk was het zover, wij konden onze nieuwe blinkend rode marktwagen gaan ophalen bij de contructeur "Van Waarde Verkoopwagens" na een langdurig proces van 3,5 jaar na de eerste besprekingen en kenbaar maken van onze wensen tot het binnenkomen van de vrachtwagen op de firma tot en met het volledig ombouwen tot een werkklare verkoopwagen( nieuw gegalvaniseerd chassis met luchtvering én een extra achteras).

Wij zijn dankbaar voor het werk van Jaro Van Waarde en zijn voltallige team en special thanks aan de designafdeling die er zijn gedurfde en schitterende touch aan heeft gegeven. 

Het is een waardige opvolger geworden van onze groene marktwagen die toch 16 jaar lang de wekelijkse markten van Brugge heeft geholpen om een beetje kleur te krijgen.

Hoewel helemaal niet versleten kregen toch nieuwe wensen voor een nieuwe marktwagen de bovenhand en wij stippen vooral de degelijkheid en de ruimere verkooptoonbank met special effects van een schitterende verlichting die het geheel doen opvallen op de wekelijkse markten.

Iedereen heel content, vooral het verkoopteam Baliehof onder leiding van Krista die nu iets meer plaats krijgt achter de toonbank en de producten zijn beter bereikbaar bij het uithalen, plus de klant heeft door de lagere bouw en de mooie verlichte vitrine een nog beter zicht op de uitgestalde producten.

Hier volgen nog veel mooie foto's die een beter zicht geven op het prachtige geheel.