Opendeurdag Baliehof op 18 augustus 2024

Leuk nieuws! Op zondag 18 augustus organiseren we een opendeurdag bij ons op het Baliehof in Jabbeke. Je kan genieten van een boerenontbijt of rondneuzen op ons domein en de echte ambacht van het kaas maken ontdekken.

Alle info over het event

Je mag eens stoefen met ons !

Worden de dames van het Baliehofteam het nieuwe gezicht en ambassadeur van 'Ik koop lokaal'? 

Ik peis dat daar wel reden voor is ...

Lokale winkeliers zoals Baliehof zorgen met hun markthandel voor sfeer en levendigheid in onze stad of gemeente (Brugge, Oostkamp, Aalter en in de hoevewinkel te Zerkegem) en staan steeds paraat. Ben jij trots op de kwalitatieve producten, vakkennis en persoonlijke service van de Baliehof Kaas- en Zuivelboerderij te Jabbeke? Baja, natuurlijk wel!

Stem op en stoef met jouw favoriete winkelier en maak kans op mooie prijzen, zoals een weekendje weg en geschenkbonnen om lokaal te shoppen.

Elke deelnemer kan 3 keer stemmen/stoefen, waarvan slechts één stem / stoef per communicatiemedium (deze website, Facebook en Instagram).

Hoe stemmen

Stem op jouw favoriete winkelier: zoek via de zoekbalk naar een specifieke handelaar of zoek naar de deelnemers uit een bepaalde stad of gemeente. 

Stoefen

Stoef over wat jouw handelaar uniek maakt op sociale media.  

Via Facebook:
Like de Facebookpagina van Ik koop lokaal en post een foto op deze Facebookpagina van zijn/haar handelaar en/of aankoop met de vermelding van #ikkooplokaal en het taggen van de winkelier (@naamvandewinkel).

Via Instagram: 
Volg de Instagrampagina van Ik koop lokaal en post een foto van je handelaar/aankoop op je feed of in je story. Tag @ikkooplokaal en de winkel (@naamvandewinkel) in de foto en gebruik de hashtag #ikkooplokaal. Enkel openbare posts zijn zichtbaar voor Ik koop lokaal. Wil je deelnemen met een privéaccount, stuur dan een screenshot via DM naar Ik koop lokaal.

Woensdag 13 april gaan we van start met de campagne 'Stoef met jouw lokale winkelier en win'! Klanten en consumenten kunnen nu op ons stemmen (via de website) of stoefen met het Baliehofteam (via Facebook en Instagram) t.e.m. 10 mei.

Je kan de pagina waarop gestemd zal worden,  nubekijken via deze link

Stempagina

Wil je nog wat meer doen voor je Lokale Handelaar?

Met weinig moeite een verschil maken voor jouw winkelier

Stop je lokale handelaar een hart onder de riem met deze tips:

  • Schrijf een positieve recensie online.
  • Registreer je voor hun nieuwsbrief.
  • Like en deel hun posts op sociale media.
  • Deel je aankopen via sociale media en tag je winkelier.
  • Mond-tot-mondreclame blijft de beste reclame! Vertel je vrienden over je lokale handelaar.