Opendeurdag Baliehof op 18 augustus 2024

Leuk nieuws! Op zondag 18 augustus organiseren we een opendeurdag bij ons op het Baliehof in Jabbeke. Je kan genieten van een boerenontbijt of rondneuzen op ons domein en de echte ambacht van het kaas maken ontdekken.

Alle info over het event

Stoefen met je lokale handelaar? Baja, dat mag

Baliehof Kaas en Zuivelboerderij Jabbeke

Elke week bieden wij een vers assortiment zuivel en kazen aan in onze hoevewinkel en wij leveren aan tal van delicatessenzaken.

Wij nemen ook deel aan alle mogelijke provinciale projecten onder 100%Westvlaams.

Op Baliehof Kaas- en Zuivelboerderij te Jabbeke gonst het van de activiteiten: Krista en Luc maken al sinds 1990 allerlei lekkere zuivelproducten met de melk van hun eigen koeien.

Sinds enkele jaren zijn ook dochter Sofie en Matthias deel van ons enthousiaste team.

Het volledige productieproces in eigen beheer en in directe relatie met de klant!

Onze specialiteiten zijn onze Boerenkazen (Jong en Oud en Natuur of met vele soorten kruiden, ook Paterskaas en Brie), onze Boerenadvokaat en dessertjes maar ook natuurlijke yoghurt, boter en karnemelk. Onze lekkere producten worden verkocht in de hoevewinkel op vrijdag en zaterdag, op de wekelijkse markten te Brugge op woensdag, zaterdag en zondag en op donderdag te Oostkamp en ook via Voedselteams, Boeren en Buren en Lokaalmarkt Brugge. Wij staan ook op de Boerenmarkt te Aalter op zaterdagnamiddag.

Om de klant nog meer uitleg te kunnen geven over het ambachtelijk productieproces worden sinds 2010 vele groepen ontvangen in onze nieuw ontvangstruimte met plaats tot 95 personen, ook voor mindervaliden.