Opendeurdag Baliehof op 18 augustus 2024

Leuk nieuws! Op zondag 18 augustus organiseren we een opendeurdag bij ons op het Baliehof in Jabbeke. Je kan genieten van een boerenontbijt of rondneuzen op ons domein en de echte ambacht van het kaas maken ontdekken.

Alle info over het event

Patat kroket - kaaskroket!

Eindelijk zijn ze er, de kaaskroketjes van Baliehof ?? We hebben er een tijdje op moeten wachten maar ze smaken ons nog zo goed. Je vind onze kaaskroket in de winkel bij het roomijs in de diepvries ofwel op onze webshop (zie link hieronder). De kaaskroketten worden gemaakt door Sowepo, een maatwerkbedrijf met arbeidszorgcentrum. Zij bieden een job aan mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. We zijn trots dat wij met hen kunnen samenwerken om tot onze kaaskroketten te bekomen. Zo is het niet alleen een lokaal product maar ook product met een mooi sociaal verhaal. 

De kaaskroketten worden gemaakt met pure en lokale ingrediënten. Zo komt de kaas natuurlijk van bij ons ;) we werken met de Oude Graskaas van wel twee jaar oud! Dat moet je geproefd hebben.

Bak de kaaskroketten gedurende 3 a 5 minuutjes op 175°C in een frietuurketel. Loop niet te ver weg want de kroketjes zijn zodanig enthousiast dat ze soms eens barsten. Haal ze dan meteen uit, ze zijn klaar om op te eten. 

Belangrijk detail: op de foto staan er 5 kroketjes maar in de verpakking zitten er 6 kaaskroketten!