Opendeurdag Baliehof op 18 augustus 2024

Leuk nieuws! Op zondag 18 augustus organiseren we een opendeurdag bij ons op het Baliehof in Jabbeke. Je kan genieten van een boerenontbijt of rondneuzen op ons domein en de echte ambacht van het kaas maken ontdekken.

Alle info over het event

Onze steun voor Boeren Op Een Kruispunt

Daarom nemen wij deel aan de veilingactie voor het goede doel: een paar persoonlijke en gesigneerde bokshandschoenen van Delfine Persoon worden geveild en met de opbrengst kunnen de medewerkers van Boeren Op Een Kruispunt verhuizen naar een ruimer pand om een betere dienstverelening te kunnen verzorgen.

In deze voelen wij ons aangesproken en doen wij mee aan deze veiling.

Wij hebben ook jaren moeten boksen om aan te komen waar wij nu staan, het was met vallen en opstaan, en dan nog liefst meer opstaan dan vallen. Soms met kleine accidentjes ertusssen of kwetsuren die je blijft meedragen. Zolang de positieve balans blijft overslaan blijft het leuk en doen wij verder. En net als Delfine Persoon geven wij graag onze kennis door aan de volgende generatie zoadat zij dankzij een degelijk fundament sterker kunnen staan om de winden en stormen te trotseren die ongetwijfeld zullen afkomen .

En nog dit: als wij mogelijks deze veiling zouden kunnen winnen (lees: hoogste bod doen) dan zullen wij deze kleurrijke bokshandschoenen tentoonstellen in onze winkel. Omdat iedereen moet (blijven) boksen. En omdat wij onze volle steun geven aan Boeren Op Een Kruispunt.