Opendeurdag Baliehof op 18 augustus 2024

Leuk nieuws! Op zondag 18 augustus organiseren we een opendeurdag bij ons op het Baliehof in Jabbeke. Je kan genieten van een boerenontbijt of rondneuzen op ons domein en de echte ambacht van het kaas maken ontdekken.

Alle info over het event

11/09 Ode aan de "jonge boerin" en aan de "iets oudere boerin"

11 september = dag van de boerin 

Gelukkig heb je boerinnen in alle soorten en maten met vele verschillende talenten. Ook al beantwoordt Krista misschien niet meteen aan de stereotiepe boerin. Ze is wel degelijk een boerin in hart en nieren, ze staat er dagelijks met veel overgave op de boerderij. Elke dag maakt ze de verse hoeveproducten met heel veel passie en liefde en wordt daarin nu ook al veel bijgestaan door dochter Sofie die graag in de voetsporen van haar mama zou willen treden.

Wie deze morgen naar de markt op 't Zand in Brugge of deze namiddag naar de boerenmarkt in Aalter komt, wens je mama dan een hele gelukkige dag van de boerin? 

Deze foto werd genomen in de zomer van 2019, voor de corona crisis dus  je ziet Krista vol passie en overgave vertellen over onze boerderij en de zuivelverwerking.

We hopen jullie terug in 2022 talrijk te mogen ontvangen in onze bezoekersruimte. Een minimum aantal van 24 is vereist en er is keuze te over uit onze verschillende arrangementen, gaande van een koffie met dessert tot een complete "Breugheliaanse" kaasplank.

Uw datum vastleggen kan nu al op deze reservatie pagina